Afspraak
Wernerlaan 1
1213 AR Hilversum
T 035 - 623 32 30
info@ortho-hilversum.nl

Second Opinion


Mogelijk wilt u een zogenaamde ‘second opinion' (tweede mening). De orthodontist beschouwt dit niet als een gebrek aan vertrouwen maar als een hulpmiddel voor uzelf om tot een weloverwogen besluit te komen. Een sfeer van geheimzinnigheid is wat ons betreft helemaal niet nodig en wij nemen daarom de volgende regels van 'goed fatsoen' in acht:

  • Wilt u ons vragen om een second opinion, stel dan uw (verwijzend) tandarts en behandelaar op de hoogte. Geef aan dat u een tweede mening gaat vragen. Vraag zoveel mogelijk gegevens op bij uw eerste behandelaar en neem deze mee naar de afspraak, dit voorkomt dat er onnodige kosten worden gemaakt. Na afloop stellen wij u, uw eerste behandelaar en uw tandarts op de hoogte van onze bevindingen.   
  • Wilt u een andere orthodontist/tandarts vragen om een tweede mening, geef dan bij ons aan dat u een second opinion gaat vragen en wanneer. Wij zorgen ervoor dat alle relevante gegevens voor u klaar liggen, deze kunt u afhalen aan de balie.

 

Informeer ook bij uw zorgverzekeraar of een second opinion wordt vergoed (code F124A - second opinion € 96,81 - volgens prijslijst 2017).

 

Infobladen    |    EHBO       |    Klachten