Spoeddienst

Zeer ernstige pijnklachten

De spoeddienst is uitsluitend bedoeld voor zeer ernstige pijnklachten, waarvoor beslist spoedige behandeling nodig is. Dit betreft dus geen loszittende apparatuur/brackets of een prikkende draad, welke met was kan worden afgedekt.

Op onze EHBO-pagina worden de meest voorkomende klachten met de vastzittende apparatuur besproken en uitgelegd hoe u dit zelf op kunt lossen. Indien dit niet mogelijk is of dit niet lukt, kunt u contact opnemen met de praktijk. Bij pijnklachten of andere problemen met de uitneembare beugels is het advies deze uit te laten en contact op te nemen met de praktijk.

Voor pijnklachten buiten deze dagen en ‘s avonds verwijzen we u naar onze EHBO pagina, waar u tips kunt vinden om eventuele problemen zelf tijdelijk op te lossen. Mocht dit niet lukken of is er sprake van ernstige pijnklachten dan kunt u ook contact op nemen met de Mondzorgpoli. De Mondzorgpoli heeft vestigingen in Utrecht, Almere en Amsterdam. Zij kunnen u telefonisch advies geven of zo nodig langs laten komen. Mocht u de Mondzorgpoli moeten bezoeken, ontvangt u daar een rekening van welke u, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, wel of niet vergoed krijgt van uw zorgverzekering.

Het telefoonnummer van de Mondzorgpoli is: 088 263 27 00.

Spoed buiten de praktijkuren

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de Mondzorgpoli. De Mondzorgpoli heeft vestigingen in Utrecht, Almere en Amsterdam, waar u terecht kunt als dit nodig mocht zijn. Zij zullen u in eerste instantie telefonisch te woord staan, zo nodig nemen zij contact op met de praktijk voor overleg. Het is ook mogelijk dat ze u een afspraak op de poli geven voor een behandeling.

Als u, uw zoon of uw dochter behandeld dient te worden op de Mondzorgpoli ontvangt u voor deze behandeling een nota. Deze nota kunt u indienen bij uw zorgverzekering. Afhankelijk van de polis die u met u zorgverzekeraar heeft afgesloten, zal deze nota wel, niet of gedeeltelijk vergoed worden.

Telefoonnummer Mondzorgpoli

Het telefoonnummer van de Mondzorgpoli is 088 263 27 00.