Spoeddienst

Zeer ernstige pijnklachten (spoed) buiten de praktijkuren.

Als er problemen met de beugel zijn, wacht dan niet tot de volgende afspraak, maar neem telefonisch contact op met de praktijk. Is de praktijk dicht (weekend of vakantie) en u kunt niet wachten totdat de praktijk weer is geopend, kunt u contact opnemen met de Mondzorgpoli 088 263 27 00.

Op onze EHBO-pagina worden de meest voorkomende klachten met de vastzittende apparatuur besproken en uitgelegd hoe u dit zelf op kunt lossen. Indien dit niet mogelijk is of dit niet lukt, kunt u contact opnemen met de praktijk. ‘s Avonds en in het weekend kunt zo nodig contact opnemen met de spoeddienst van de Mondzorgpoli. Deze  spoeddienst is uitsluitend bedoeld voor zeer ernstige pijnklachten, waarvoor beslist spoedige behandeling nodig is. Dit betreft dus geen loszittende apparatuur/brackets of een prikkende draad, welke met was kan worden afgedekt.

De Mondzorgpoli heeft vestigingen in Utrecht, Almere en Amsterdam. Zij kunnen u telefonisch advies geven of zo nodig langs laten komen. Mocht u de Mondzorgpoli moeten bezoeken, ontvangt u daar een rekening van welke u, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, wel of niet vergoed krijgt van uw zorgverzekering.

Het telefoonnummer van de Mondzorgpoli is: 088 263 27 00.

Telefoonnummer Mondzorgpoli

Het telefoonnummer van de Mondzorgpoli is 088 263 27 00.